Gratis shaker bij je eerste bestelling

5/5

5 sterren op 2854 reviews

Dé overnight
oats ontbijtshake ontbijt-
shake

Een heerlijk en gezond ontbijt, klaar op 10 seconden

“Deze overnight oats zijn exact waar ik al lang naar zocht: een snel en gezond ontbijt dat ook nog eens erg lekker is.”

— Kim V.

€ 2,29 / maaltijd

€ 2,29 / maaltijd

0 +
Gelukkige klanten
0 %
Natuurlijke maaltijd

Gezond ontbijten
zonder tijd te verliezen

Past een uitgebreide maaltijd ‘s ochtends niet in je planning? Geen probleem! Met X-OATS heb je altijd een heerlijk ontbijt klaarstaan. Vegan, glutenvrij, rijk aan vezels en mineralen én je maakt het klaar op 10 seconden.

Play Video

Klaar op 10 seconden,
energie voor een hele dag

Giet (plantaardige) melk in je shaker
Voeg X-OATS toe
Shake it up
Laat het een nachtje rusten
You’re ready to go
Ja! Elke melk of melkalternatief werkt. Houd er rekening mee dat melkalternatieven vaak gezoet zijn, wat een grote invloed heeft op de algehele smaak. Wij geven de voorkeur aan ongezoete amandelmelk!
Het droge product is 12 maanden houdbaar. We raden aan om ze binnen 12 uur na het plaatsen in de koelkast te consumeren voor de beste ervaring.
Elke verpakking bevat de exacte hoeveelheid voedingsstoffen voor een compleet ontbijt/maaltijd. Ze is rijk aan voedingsstoffen zoals chiazaden en echt gedroogd fruit, evenals bevat elke portie minimum 20gr volwaardige eiwitten. Er zijn extra hoogwaardige ingrediënten toegevoegd zoals kokosbloesemsuiker, cacao, chocolade, … Daarnaast zijn al onze ingrediënten van de hoogste kwaliteit en glutenvrij. X-OATS is overheerlijk en we zijn ervan overtuigd dat jij dat ook zult vinden.
X-OATS is qua volume een van de laagste koolhydraten havermout op de markt met ca.30 g netto koolhydraten per portie. De gezonde complexe koolhydraten uit de haver combineren met de 20g+ proteïne voor een vullend en heerlijk ontbijt dat klaar is als je wakker wordt en waar je onderweg van kunt genieten zonder lepel.

Kies je favoriete smaak

Banaan
Chocolade

Bosbes
Aardbei

Appel
Kaneel

Koffie
Cacao