Win
een geweldige ontbijtbox
vol overnight oats

‘s Ochtends nooit tijd voor een ontbijt? Doe mee aan de Giga Giveaway van X-OATS en win een stevige voorraad overnight oats, een lekker en gezond ontbijt dat klaar is in 10 seconden. Ideaal voor jouw drukke gezinsleven

Win
een geweldige ontbijtbox vol overnight oats

‘s Ochtends nooit tijd voor een ontbijt? Doe mee aan de Giga Giveaway van X-OATS en win een stevige voorraad overnight oats, een lekker en gezond ontbijt dat klaar is in 10 seconden. Ideaal voor drukke agenda’s.

“Simpel, lekker,
super handig.
Meer moet dat niet zijn.”
5/5

Chaim L.

Win een X-tra grote voorraad X-OATS

Met X-OATS verlies je ‘s ochtends geen tijd aan het ontbijt, je hebt altijd een to-go maaltijd in je koelkast. Om jou en je drukke gezinsleven uit de nood te helpen, bevoorraden we je met onze lekkerste overnight oats. Schrijf je nu in en ontdek spoedig of jij bij de gelukkigen bent!

100 procent

“Je neemt je shaker gewoon mee naar je werk of in de auto!”

– Jan

Play Video

Een snelle, vezelrijke maaltijd boordevol proteïne

Voel je een hele dag fresh & fit met een heerlijke portie X-OATS. Onze oats zijn een absolute krachtbom, gevuld met alles wat goed is voor je lichaam en geest. Rijk aan vitaminen, mineralen, antioxidanten en eiwitten. Doe mee en win een box!

Super voedzaam
5/5

“Super handig als je een druk schema hebt. Ik probeer ‘s ochtends altijd een momentje te maken voor een korte training, dan is het handig dat je ontbijt al klaarstaat, en ook nog eens super voedzaam is.”

- Wim Mangelschots

Lekker & snel klaar!
5/5

“Als fietsfanaat was ik al een tijdje op zoek naar een ontbijt waarvan ik een hele training lang presteer, maar niet chemisch smaakt. X-OATS is exact dat. Lekker, snel klaar en handig om mee te nemen op de fiets.”

- Gianne D.

Power voor een hele dag
5/5

“Simpel, lekker, super handig. Meer moet dat niet zijn.”

- Chaim L.