Gratis shaker bij je eerste bestelling

home
shop
winkelmand
account
menu

X-tra makkelijke
formules met
X-tra korting!

Met onze abonnementsformules krijg je je X-OATS aan een héérlijke prijs maandelijks aan huis geleverd. Inclusief gratis shaker, zo begin je meteen met mixen!

X-tra makkelijke formules met
X-tra korting!

Met onze abonnementsformules krijg je je X-OATS aan een héérlijke prijs maandelijks aan huis geleverd. Inclusief gratis shaker, zo begin je meteen met mixen!

Flexibele formules,
exact zoals jij het wilt

Kies je voorkeuren

Jij bepaalt welke smaken je in je abonnement wilt opnemen, net als hoeveel porties je maandelijks wilt ontvangen.

thuis geleverd

Voor de levering moet je lekker niets doen, wij brengen je maandelijks pakket helemaal tot aan je voordeur. Easy Peasy!

Pas eenvoudig aan

Eens zin in een andere smaak? Of je wilt meer porties per maand? Pas je abonnement makkelijk aan!

Bespaar tijd

én geld

Met een abonnementsformule bespaar je 10% op elke geleverde portie. Met elke geleverde portie win je dan weer een volledige maaltijd aan meal prep time. De automatische en stipte leveringen bespaart je een maandelijkse trip naar de supermarkt. Win win win!

Bespaar tijd
én geld

Met een abonnementsformule bespaar je 10% op elke geleverde portie. Met elke geleverde portie win je dan weer een volledige maaltijd aan meal prep time. De automatische en stipte leveringen bespaart je een maandelijkse trip naar de supermarkt. Win win win!

X-OATS…
X-tra tasty
X-tra easy!

Je moet ons

niet geloven…

Je luistert beter naar onze klanten. Er zal vast wel een verklaring zijn waarom ze maand na maand blijven bestellen.

Een abonnement starten is eenvouding. Ga simpelweg naar 1 van onze productpagina’s, selecteer het gewenst product en zet een vinkje bij de keuze “Abonnement”. Vervolgens kies je jouw gewenste leverfrequentie en klaar is kees.

Een abonnement neemt de zorgen weg dat je X-OATS bent vergeten te bestellen en je zonder komt te zitten (ik weet het, dit moet verschrikkelijk zijn 😉. Inschrijven doe je via onze webshop en het abonnement kan je eender wanneer kosteloos stop zetten. Je kiest zelf welke producten je wilt ontvangen en met welke frequentie. Bovendien krijg je ook korting op onze producten.

Het grootste voordeel aan een abonnement is de gemoedsrust dat jouw X-OATS steeds op tijd aan je deur staat. Daarnaast krijg je als abonnee minstens 10% korting op onze producten, klinkt best lekker, toch?

Op onze productpagina’s kan je aangeven hoe frequent je een product wenst te ontvangen. Tijdens het check-out proces kan je vervolgens ook je gewenste betaalmethode opgeven. De betaling zal telkens gebeuren op het moment van verzending, dus gewoonlijk een 2-tal dagen voor dat de producten bij jou geleverd worden. Zolang je minimaal 2 dagen voor de geplande leverdag een seintje laat, kunnen wij je bestelling altijd aanpassen of annuleren.

Om uw abonnement te beheren, moet u eerst een login aanmaken. Hoewel u een abonnement heeft, worden uw inloggegevens niet automatisch aangemaakt. Klik hier om een ​​login voor uw account aan te maken. Op de pagina staat “Account aanmaken”. U kunt er zeker van zijn dat u hiermee wordt gekoppeld aan uw bestaande abonnement. Voer vervolgens uw naam en het e-mailadres in, samen met een wachtwoord naar keuze. U ontvangt dan een e-mail om uw account te activeren. Klik op de knop met de tekst “Activeren” in die e-mail. Van daaruit kunt u elke abonnementsbestelling aanpassen, uw besteldatums beheren, een bestelling uitstellen, uw bestelfrequentie wijzigen, uw betalingsmethode en adressen bijwerken en uw abonnement op elk moment deactiveren!

Ja! U kunt onze aangepaste bundel gebruiken om uw abonnement te maken en uw smaken aan te passen. Nadat u uw eerste abonnementsbestelling heeft geplaatst, logt u gewoon in om uw abonnementssmaken voor aankomende zendingen te bewerken. Als je hulp nodig hebt bij het openen van je account of het aanpassen van je abonnementssmaken, neem dan contact op met ons team.

U kunt uw abonnement opzeggen door hier in te loggen op uw account. Als je nog geen account hebt, kun je er hier een aanmaken. Of, als u dat liever heeft, wij regelen het graag voor u! Stuur ons gewoon een e-mail op love@x-oats.com en we pauzeren of annuleren je abonnement graag (of brengen andere wijzigingen aan die je wilt). Als je pauzeert, vermeld dan in je e-mail hoe lang je van plan bent om het te pauzeren.
Kan allemaal! Log in op uw account op www.x-oats.com om uw abonnement rechtstreeks te bewerken, of stuur een e-mail naar love@x-oats.com en laat ons weten wat u wilt wijzigen, en wij zullen het voor u wijzigen.

FAQ

Abonneer nu, geniet deze week nog

Abonneer nu, geniet
deze week nog