Gratis shaker + 4 zakjes bij je eerste bestelling gratis verzending vanaf €35 verzending binnen 1-3 dagen gemiddelde beoordeling van 4,8/5 op 2000 reviews

Gratis shaker + 4 zakjes bij je eerste bestelling, gratis verzending vanaf €35, verzending binnen 1-3 dagen, gemiddelde beoordeling van 4,8/5 op 2000 reviews

home
shop
winkelmand
account
menu

A serious business
by not-so-serious
oat-lovers

Chief Executive Oaties Marc Herremans en Kevin Roofthooft nemen zichzelf niet al te serieus. Ze zijn niet alleen beste vrienden, ze delen ook al lang een passie voor sport en gezonde voeding.

Als ex-triatleet is Marc Herremans zonder twijfel één van de meest lofwaardige (sport)persoonlijkheden in Vlaanderen. Hij demonstreerde zijn ijzeren wil o.a. tijdens de Ironman Hawai, maar vooral door te blijven topsporten na een zwaar fietsongeluk. Hij raakte verlamd, maar bleef stug verder trainen, om uiteindelijk de Ironman Hawai te winnen. Nu coacht hij verschillende athleten, geeft motivational speeches en… staat aan het roer van X-OATS. Dat neemt hij héél serieus.

Geen poespas, gewoon de beste overnight oats

De ijzeren wil van Marc en de tomeloze energie van Kevin zijn deel van het recept van X-OATS. Zwanzers in het echte leven, maar onwrikbaar overtuigd om van X-OATS het beste havermoutproduct ter wereld te maken. Een portie energie en humor waarmee jij de dag doorkomt!

100 procent

Geen blabla,
gewoon (h)eerlijke producten

We nemen onszelf misschien niet altijd even serieus, maar met onze producten doen we dat wél. We kiezen heel bewust enkel voor plantaardige ingrediënten. Geen onleesbare chemische formules, maar gewoon de puurheid van wat de natuur ons biedt.

X-OATS wordt lokaal geproduceerd met (h)eerlijke producten van de hoogste kwaliteit. De keten houden we kort, zodat onze planeet nog lang mee kan gaan.

Eat oats, save
the planet

Wij geloven in een product met een positieve impact op de planeet. Samen met Climate Partner brachten we de CO2-voetafdruk van onze oats in kaart. Door lokaal te produceren en enkel natuurlijke ingrediënten te gebruiken is de CO2 uitstoot van een X-OATS zakje slechts 0.28kg = 10 x minder dan een hamburger menu. Deze uitstoot compenseren we door te investeren in ecologische projecten en organisaties die zich inzetten voor een groenere planeet en zuivere lucht.

Gratis shaker &
4 x gratis ontbijt :

kickstart jouw dag

Korting wordt verrekend wanneer je ingelogd bent

Meer dan 2.500 klanten gingen u voor