Gratis shaker + 4 zakjes bij je eerste bestelling gratis verzending vanaf €35 verzending binnen 1-3 dagen gemiddelde beoordeling van 4,8/5 op 2000 reviews

Gratis shaker + 4 zakjes bij je eerste bestelling, gratis verzending vanaf €35, verzending binnen 1-3 dagen, gemiddelde beoordeling van 4,8/5 op 2000 reviews

home
shop
winkelmand
account
menu

Eat oats,
save
the planet

Bij X-OATS dromen we van een gezonde planeet. We proberen onze CO2-uitstoot te beperken tot een minimum, en compenseren onvermijdelijke uitstoot met onze partner ClimatePartner. Op die manier investeren we in projecten die de uitstoot van broeikasgassen terugschroeven en bijdragen aan de overgang naar klimaatvriendelijke technologieën.

Onze aanpak

Klimaatvriendelijk produceren

Met het oog op een mooie toekomst, produceren we lokaal in Nederland, gebruiken we enkel natuurlijke producten en verpakken we onze X-OATS in dozen van gerecycleerd karton.

Volwaardig compenseren

Bij sommige onderdelen van de productieketen is CO2-uitstoot onvermijdelijk. Samen met onze partner ClimatePartner berekenen we onze uitstoot, die we dan via hun projecten compenseren.

Toekomstgericht investeren

Met ClimatePartner investeren we in projecten die klimaatverandering bestrijden. Momenteel financieren we zo een schoon drinkwaterproject in Mozambique, waardoor er in totaal 180.000 kg CO2 minder werd uitgestoten per jaar.

Win - win

We zien X-OATS niet alleen als een makkelijk en gezond ontbijt, maar ook als een toegankelijke oplossing om te investeren in een gezonde planeet. Jij kan je steentje bijdragen, gewoon door een heerlijke portie X-OATS te eten. Iedereen wint, maar vooral Moeder Aarde.

Gratis shaker &
4 x gratis ontbijt :

kickstart jouw dag

Korting wordt verrekend wanneer je ingelogd bent

Meer dan 2.500 klanten gingen u voor