Gratis shaker + 4 zakjes bij je eerste bestelling gratis verzending vanaf €35 verzending binnen 1-3 dagen gemiddelde beoordeling van 4,8/5 op 2000 reviews

Gratis shaker + 4 zakjes bij je eerste bestelling, gratis verzending vanaf €35, verzending binnen 1-3 dagen, gemiddelde beoordeling van 4,8/5 op 2000 reviews

home
shop
winkelmand
account
menu

juni 20 2022

Een compleet vegan ontbijt met X-OATS

Het vegan ontbijt is steeds populairder aan het worden. Een ontwikkeling waar we bij X-OATS erg blij mee zijn. Het geeft namelijk aan dat mensen steeds bewuster willen leven. Met onze voedingsrijke havermoutpap krijg je makkelijk een volwaardig ontbijt binnen, dat daarenboven ook nog eens vegan  en super lekker is.

De voordelen van een vegan ontbijt

Uiteraard is het niet zomaar dat we ons volledig richten op het vegan ontbijt. We zijn simpelweg van mening dat mens, dier en de rest van de natuur hier het meeste aan heeft. Zo is het de ultieme oplossing voor de belangrijkste maaltijd van de dag.

De voordelen van een vegan ontbijt zijn bijvoorbeeld:

  • Gezonder: Allereerst is een vegan ontbijt een stuk gezonder dan alternatieven. Dit heeft er namelijk mee te maken dat een vegan ontbijt per definitie alleen uit plantaardig voedsel bestaat. Dat wil dus zeggen dat zich enkel natuurlijke ingrediënten in een dergelijk ontbijt bevinden. De havermoutpap zit bijvoorbeeld boordevol natuurlijke eiwitten. Hier gaat je lichaam veel profijt van hebben. Zo word je met een vegan levensstijl gezonder oud, is de kans op hart- en vaatziekten een stuk lager en behoud je makkelijker een gezond gewicht. Dit voorkomt dan weer zaken als diabetes en een hoge bloeddruk.
  • Bespaart dierenleed: Naast je eigen gezondheid zijn er tegelijkertijd ook andere redenen. Het besparen van dierenleed is er hier één van. Ook op dit gebied wordt bijna ieder jaar meer bekend. Dieren hebben er vaak zwaar onder te lijden dat we als mens dierlijke producten nuttigen. Met een vegan ontbijt als X-OATS draag je hier niet langer aan bij. Je draagt zo je steentje bij aan het verminderen van dierenleed. Wat wij alleen maar kunnen toejuichen.
  • Minder CO2-uitstoot: Daar komt nog bovenop dat dierlijke producten voor bijzonder veel CO2-uitstoot zorgen. Wist je bijvoorbeeld dat dierlijke voeding tot wel 52x meer CO2-uitstoot oplevert dan plantaardige voeding. Bij X-OATS vinden we dit een uiterst serieuze zaak. Wij doen er graag alles aan om de wereldwijde CO2-uitstoot terug te dringen. Puur om klimaatverandering tegen te gaan en voor een gezonde, leefbare wereld voor iedereen te zorgen. Met de overnight oats kies je zo voor een ultragezond, makkelijk en ecologisch verantwoord ontbijt.
  • Levert een beter gevoel op: Tot slot benadrukken we graag nog één groot voordeel van een vegan ontbijt; het goede gevoel dat het oplevert. Dit is het gevolg van een combinatie van factoren. Aan de ene kant is het bijzonder goed voor je gezondheid om voor X-OATS te kiezen. Je dagen zijn veel productiever, energieker en plezieriger met het juiste ontbijt. Aan de andere kant ben je je ook bewust van je bijdrage aan een betere wereld. Je kiest voor een ontbijtoptie die geen negatieve effecten heeft op mens, dier en natuur. Zodoende geeft dit je ook op mentaal vlak een boost.

Nu X-OATS bestellen

De X-OATS puur als ‘havermoutpap’ omschrijven, doet de naam eigenlijk geen eer aan. In de basis betreft het havermoutpap, maar het is zoveel meer.

Een vegan ontbijt dat barst van de gezonde ingrediënten. Daarmee vormt het niet alleen de basis van een goede dag, maar van een goed leven. Met een grote voorraad X-OATS ben je voor een flinke periode voorzien van een optimale start van jouw dag.

Wij zijn ervan overtuigd dat je het lekker vindt én dat je een verschil in je gezondheid gaat merken. Qua energieniveau op de korte termijn en op veel meer vlakken op de langere termijn.

Heb jij er behoefte aan om een stap in de goede richting te zetten? Dan is dit een ideaal moment om actie te ondernemen. Check hier al de verschillende X-OATS smaken.

Ontdek andere blogposts

juni 20 2022

Waarom X-OATS als gezond ontbijt?

juni 20 2022

Een compleet vegan ontbijt met X-OATS

juni 20 2022

Eat oats, save the planet

Bestel nu en ontvang
10% korting

Je hebt nog items in je winkelmandje, laat ze niet liggen! Ontvang 10% korting en bestel je heerlijke overnight oats vandaag nog met deze code:

Gratis shaker &
4 x gratis ontbijt :

kickstart jouw dag

Korting wordt verrekend wanneer je ingelogd bent

Meer dan 2.500 klanten gingen u voor