Gratis shaker + 4 zakjes bij je eerste bestelling gratis verzending vanaf €35 verzending binnen 1-3 dagen gemiddelde beoordeling van 4,8/5 op 2000 reviews

Gratis shaker + 4 zakjes bij je eerste bestelling, gratis verzending vanaf €35, verzending binnen 1-3 dagen, gemiddelde beoordeling van 4,8/5 op 2000 reviews

home
shop
winkelmand
account
menu

juni 20 2022

Hoe is X-OATS ontstaan?

Het ontstaan van X-OATS is niet zomaar een toevallige samenloop van omstandigheden geweest. Al sinds jaar en dag komen grote bedrijven geregeld met nieuwe ontbijtideeën op de markt. Alles moet steeds makkelijker, lekkerder en goedkoper. Helaas gaat dit bepaald niet altijd hand in hand met kwaliteit.

En dus was het hoog tijd voor een gezond ontbijt dat lekker, gezond én makkelijk is. Tegen alle verwachtingen in hebben we dit bij X-OATS toch maar even voor elkaar gekregen.

De redenen voor het oprichten van X-OATS als gezond ontbijt

De redenen voor het oprichten van X-OATS als gezond ontbijt

  • Groot fan van overnight oats: Marc zelf was al eerder een groot fan van de overnight oats. Hij vond het een prettige werkwijze om deze de avond van tevoren alvast als klaar te zetten. Nadat je de havermout een nachtje laat ‘weken’, is het in de ochtend direct klaar voor gebruik. Bovendien hoef je je ontbijt niet per se iedere avond voor te bereiden. Het is ook mogelijk om dit voor een paar dagen achter elkaar te doen. Voor Marc bleek dit de perfecte uitkomst te bieden. Hij wist meteen dat dit the way to go was. Ook al waren de reeds verkrijgbare opties qua overnight oats nog niet helemaal perfect en konden deze ook niet in een shaker – on the go – geconsumeerd worden. Dit kan bij X-OATS nu wel!
  • Belang van een gezond ontbijt: Het ontbijt staat nog altijd bekend als de belangrijkste maaltijd van de dag. Zo levert het ontbijt je de energie om goed aan de dag te beginnen. Bijvoorbeeld door energie te leveren. Maar ook doordat het je spijsvertering direct op gang brengt. Al met al merk je als mens al snel dat je na een goed ontbijt beter kunt functioneren. Het is makkelijker om je te concentreren op bepaalde taken. Hierdoor valt te stellen dat je er een stuk productiever door bent. Mits het uiteraard ook echt om een gezond ontbijt gaat. Marc wilde dit positieve effect maximaliseren, door een zo gezond mogelijk ontbijt samen te stellen.
  • Tijdgebrek: Een cruciale reden voor het creëren van X-OATS is tijdgebrek geweest. Marc zelf is hier bijzonder bekend mee. In de ochtend is er vaak een groot tijdsgebrek. Alles moet supersnel, zodat je op tijd de deur uitgaat, kinderen naar school brengt, hond uitlaat,… Het ontbijt is dan vaak het eerste wat men overslaat bij haast. Je ontbijt is het slachtoffer. Helaas ben je hier vooral zelf de dupe van. Wil je nooit meer een ontbijt overslaan? Kies dan voor X-OATS. Marc heeft een concept bedacht waar hijzelf en velen met hem behoefte aan hebben.

Ontdek nu de overnight oats van X-OATS

Vind je het concept van overnight oats ook aantrekkelijk klinken? En ben je daarnaast zeer benieuwd naar hoe deze combinatie van lekker, gezond en snel er in de praktijk uitziet? Dan is dit een mooi moment om een eerste bestelling te plaatsen. Je weet dan binnen de kortste keren of het ook iets voor jou is!

Ontdek andere blogposts

juni 20 2022

Hoe is X-OATS ontstaan?

juni 20 2022

Waarom X-OATS als gezond ontbijt?

juni 20 2022

Eat oats, save the planet

Gratis shaker &
4 x gratis ontbijt :

kickstart jouw dag

Korting wordt verrekend wanneer je ingelogd bent

Meer dan 2.500 klanten gingen u voor