Gratis shaker + 4 zakjes bij je eerste bestelling gratis verzending vanaf €35 verzending binnen 1-3 dagen gemiddelde beoordeling van 4,8/5 op 2000 reviews

Gratis shaker + 4 zakjes bij je eerste bestelling, gratis verzending vanaf €35, verzending binnen 1-3 dagen, gemiddelde beoordeling van 4,8/5 op 2000 reviews

home
shop
winkelmand
account
menu

juni 20 2022

Waarom X-OATS als gezond ontbijt?

‘Een gezond ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag’. Deze quote hebben we allemaal intussen wel 100 keer voorbij horen komen. We weten diep van binnen ook wel dat het waar is, maar dat wil niet zeggen dat we ons er allemaal aan houden..

Een snel ontbijt met veel suiker, chocola, verzadigde vetten en andere ongezonde ingrediënten is o zo aantrekkelijk. Waarom zou je dan voor een gezond ontbijt kiezen?

Met X-OATS komt hier dan eindelijk verandering in. Opnieuw een aanbieder die je belooft dat het gezond én lekker is, jaja. Maar wij hebben er alle vertrouwen in dat je het ook écht zo ervaart. We hebben immers keihard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. Nu is het slechts een kwestie van een keer uitproberen.

De voordelen van dit unieke havermout ontbijt

X-OATS representeert een unieke vorm van havermout ontbijt; overnight oats. De samenstelling is zorgvuldig uitgekozen, zodat er een ontbijtoptie ontstaat die aan allerlei belangrijke voorwaarden voldoet. Zo moet je bijvoorbeeld denken aan:

Nu voor de overnight oats kiezen

Wij bieden een makkelijk, gezond, smakelijk en vegan ontbijt aan. Een havermout ontbijt dat perfect aansluit op een moderne levensstijl. Eentje waarbij je niet altijd evenveel tijd hebt. Vooral niet in de ochtend.

Kies voor een gezond ontbijt waar jij op dagelijkse basis naar uitkijkt. En misschien nog wel belangrijker; een gezond ontbijt dat de kickstart is voor een energieke, productieve en plezierige dag.

Zo heb jij op dit gebied in ieder geval je zaakjes op orde. Benieuwd naar wat X-OATS voor jou kan betekenen? Plaats een bestelling en je kan het direct zelf ervaren. Of neem contact op voor meer informatie. We staan altijd klaar om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden!

  • Makkelijk: Als er iets is waar men universeel last van heeft, dan is het wel tijdgebrek, en vooral in de ochtend. We willen allemaal zolang mogelijk in bed blijven liggen. Vaak leidt dit tot haastgedrag. Je moet je snel aankleden, opfrissen en iets eten. Het komt dan zeer goed van pas dat overnight oats heel makkelijk klaar te maken zijn. Ze zijn ideaal voor on the go. Je zet het ’s avonds in de koelkast, waardoor het ’s ochtends direct klaar is om op te eten. Je hoeft het alleen maar even te pakken.
  • Gezond: Yep, X-OATS is een gezond ontbijt! Het barst van de superfoods, met echt fruit, 20gr eiwit per portie en enkel natuurlijke ingrediënten (die je kan uitspreken). Wanneer je er dagelijks voor kiest om dit havermout ontbijt te eten, gaat het niet lang duren voordat je je beter gaat voelen. De mix van superfoods maken van jou een superhuman!
  • Smakelijk: Oké, we hebben nu twee punten afgevinkt; X-OATS is makkelijk en gezond. Maar om de criteria van een wenselijk, gezond ontbijt te completeren, mag één onderdeel natuurlijk niet achterblijven; het moet ook een beetje lekker zijn. Opnieuw een punt dat we bij X-OATS uiterst serieus nemen. Het fijne is dan ook dat het eindresultaat niet teleurstelt. We kiezen voor slechts natuurlijke ingrediënten. Dit leidt tot een unieke smaaksensatie. Je moet het proberen om echt te ervaren waar we hier op doelen. 
  • Vegan: Tot slot is X-OATS ook volledig vegan. Bepaald geen onbelangrijk punt, aangezien het een cruciaal onderdeel is van onze filosofie. Wij willen een positieve bijdrage hebben aan de wereld om ons heen. Er is dan ook geen ruimte voor dierlijke voeding. Ben jij hier ook een voorstander van? En hou je graag een extra goed gevoel over aan jouw dagelijkse ontbijt? Dan kijken we er naar uit om je op de korte termijn verder te helpen!

Ontdek andere blogposts

juni 20 2022

Eat oats, save the planet

juni 20 2022

Hoe is X-OATS ontstaan?

juni 20 2022

Waarom X-OATS als gezond ontbijt?

Gratis shaker &
4 x gratis ontbijt :

kickstart jouw dag

Korting wordt verrekend wanneer je ingelogd bent

Meer dan 2.500 klanten gingen u voor